Behandelingen

Gelukkig weer beter, en snel, dankzij de totaalaanpak van Chiropractie Brunssum


VAN HANDS-ON BEHANDELING, NAAR ACTIEVE OEFENINGEN, TOT VOEDING EN LEVENSSTIJLADVIES.
U KRIJGT HET ALLEMAAL BIJ CHIROPRACTIE BRUNSSUM.

 

Of het nu uw doel is om zo snel mogelijk verlichting van nek- of rugpijn te verkrijgen, terug comfortabel een hele dag te werken, of een marathon te lopen. Wij doen er alles aan om U te helpen zo snel mogelijk de gewenste resultaten te bereiken.

Welk verhaal vertelt je lichaam?

We leven allemaal ons leven op verschillende manieren, maar ons lichaam vertelt dezelfde verhalen over stress. Onze rug doet pijn omdat we te veel zitten. Onze nek doet pijn omdat we uren naar het computerscherm staren. We krijgen ongevallen, botsen tegen dingen op, bezeren ons tijdens het sporten. En ook al is de gebeurtenis voorbij, ons lichaam blijft de stress of kwetsuur voelen. Als gevolg hiervan lijden miljoenen mensen aanhoudende rugpijn, nekpijn, migraine en hoofdpijn.

Aanhoudende nek- en rugpijn, migraine en hoofdpijn noodzaken je dan om de dingen die je zo graag doet, op te geven. De waarheid is dat pijn alles verandert.

Maar het goede nieuws is dat chiropractische zorg de pijn kan veranderen. En bij Chiropractie Brunssum kunnen we U hierbij helpen!

Chiropractie is een conservatieve zorg zonder medicijnen of chirurgie

Sommige mensen denken dat medicijnen en/of operaties hun enige hoop zijn op verlichting van hun pijn. Hierdoor voelen ze zich angstig, gestrest en soms vermijden ze hierdoor zelfs elke vorm van behandeling. Er is echter een andere manier waarop hun verhaal zou kunnen verlopen.

Een chiropractische behandeling kan invasieve operaties met lange hersteltijden, of medicijnen die ongewenste bijwerkingen hebben, voorkomen. Chiropractie Brunssum biedt ook meer dan enkel chiropractische adjustments. Onze behandelplannen zijn voor ieder individu op maat ontworpen, en kunnen een verscheidenheid aan strategieën en behandelingen bevatten, om U te helpen uw doel zo snel mogelijk te bereiken.

Laat dus niet langer pijn, deel uitmaken van je verhaal.

Testimonials


Equilogic Horsetraining

Al jaren laat ik mij eens per 8 weken behandelen door Mr. Fitzgerald. Niet alleen doet hij chiropractie maar hij behandelt ook spieren en bindweefsel. 
Een totaalaanpak dus! 
Zeer tevreden!


Leo Houben

Na 4 maanden sukkelen en fysio, ben ik bij Scott terecht gekomen.
 Hij heeft ouderwets tijd en aandacht voor de patiënt.
 Prima geholpen en binnen 2 weken was alle pijn weg.


Anja Hornstra

Dr. Fitzgerald is vriendelijk, kundig, professioneel en neemt bovenal de tijd voor zijn patiënten. Mijn rug- en nekklachten zijn al na 3 weken behandelen aanzienlijk verminderd. Ik voel me in deze praktijk geen nummer, er is oprecht aandacht voor de patiënt en dit waardeer ik enorm.