Nieuwe patiënten

Chiropractie Brunssum heet U als nieuwe patiënt welkom!


 

ACUTE, CHRONISCHE PIJN VAN EEN LETSEL KAN U ALTIJD KRIJGEN.
CHIROPRACTISCHE ZORG IS HET GEREEDSCHAP OM U OPNIEUW OP TE KRIKKEN.

 

 

 

 

Wat mee te brengen op het consult?

Is dit uw eerste consult? Breng dan alle informatie die U over uw toestand bezit, mee (röntgenfoto’s, MRI’s, tests of andere medische informatie).

Elke nieuwe patiënt dient het intakeformulier nieuwe patiënt én de vragenlijst die het meest op uw klacht betrekking heeft, in te vullen. Breng dit ingevuld intakeformulier en de vragenlijst ook mee naar het eerste consult.
Als U deze formulieren op voorhand niet kan invullen, kom dan 15 minuten voor uw geplande afspraak, teneinde het intakeformulier ter plaatse te kunnen invullen.

Breng steeds een ​​grote badhanddoek mee om de behandeltafel af te dekken.

 

Verwijzing van een arts noodzakelijk?

Een verwijzing van uw huisarts is voor de meeste zorgverzekeraars niet verplicht. Neem voor alle zekerheid contact op met uw zorgverzekeraar of kijk op onze pagina “vergoedingen en verzekering”.

Annuleringsbeleid

Uw tijd en onze tijd zijn belangrijk en waardevol, daarom hanteert Chiropractie Brunssum een minimaal 24-uur annuleringsbeleidDit wil zeggen dat als een afspraak gemist of geannuleerd wordt met minder dan 24 uur voor de afspraaktijd, er annuleringskosten in rekening gebracht worden.
De annuleringskosten bedragen 80 euro voor een eerste afspraak en 57 euro voor een vervolgafspraak.

Parking

Gelieve niet te parkeren op de gezamenlijke oprit die we delen met onze buren. Er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op straat, net voor de praktijk.